מתיו מולר – המאסטר שוקולטייר של לינדט הגיע לביקור בישראל.
המאסטר קיים במהלך ביקורו בארץ שנמשך כשבוע, סדנאות אישיות להכנת טראפלס.
חברת סידס, היבואנית והמשווקת של שוקולד לינדט ולינדור אירחה את מתיו מולר – המאסטר שוקולטייר של לינדט והפגישה אותו עם קהל חובב שוקולד במגוון רשתות שיווק וסניפים, כמו: חצי חינם המרכבה חולון, סניף טיב טעם רמת החייל, סניף יטבתה סטופ מרקט, ארנה הרצליה, וסניף חצי חינם שרונים, הוד השרון.
נציגת ערוץ הצרכנות השתתפה בסדנה המתוקה שהעשירה את הידע הקולונירי המתוק שלה, ושבסיומה אף קיבלה את יצירותיה ושלל שוקולדים במגוון הטעמים הרחב של המותג לינדט. היה מקסים וטעים.
עבור קוראינו, אנו משתפים את המתכון לטראפלס כפי שהוכן במהלך הסדנה. נסו ותיהנו.
טראפלס שוקולד במגוון ציפויים
באדיבות מתיו מולר, מאסטר שוקולטייר שוקולד לינדט
טראפלס שוקולד, יצירות קטנות ויוקרתיות מגנאש עשיר בשילוב שוקולד ושמנת
חומרים לכ-30 יחידות
זמן הכנה – כ-15-20 דקות
המצרכים
60 מ"ל שמנת מתוקה / תחליף שמנת מתוקה
150 גרם שוקולד לינדט אקסלנס קצוץ גס
15 גרם חמאה רכה / מרגרינה
אופציות לגימור: אבקת קקאו / אגוזים קצוצים וקלויים – אגוזי מלך, פיסטוק, שקדים, אגוזי לוז / שבבי קוקוס / אבקת סוכר
אופן ההכנה
שלב ראשון: הכנת הגנאש
- מעל אש בינונית, מחממים בסיר את השמנת המתוקה עד לתחילת רתיחה, מוסיפים את השוקולד הקצוץ ומסירים מהאש.
- מערבבים ומקציפים עד שהשוקולד נמס לחלוטין.
- יוצקים את הגנאש לתוך כלי ומכסים בניילון נצמד.
- מוודאים שהניילון נוגע בכל שטח הפנים של הגנאש.
- מכניסים את הגנאש לקירור של לילה במקרר, או עד שהגנאש מתייצב.
שלב שני: יצירת הטראפלס
- השתמשו בכף מלון עגולה / כף גלידה קטנה / כפית קטנה וצרו עיגולים מתוך תערובת הגנאש היציבה והניחו על נייר אפיה.
שלב שלישי: גימור הטראפלס
- גלגלו את הטראפלס באחת מאופציות הגימור שבחרתם בעזרת זוג כפיות או עם הידיים.
- הניחו על צלחת הגשה.
- את הטרפלס יש לשמור בקירור.