יקבי ירושלים מציגים את היינות החדשים לראש השנה
פרי יצירתו של היינן הראשי סם סורוקה אשר מוביל ביקב מהפיכת איכות מזה כשלוש שנים!
יקבי ירושלים, מהוותיקים והגדולים בישראל משיקים לקראת ראש השנה שבפתח שני יינות חדשים. היינות פרי יצירתו של היינן הראשי, המוכשר סם סורוקה.
בשלוש שנים האחרונות מוביל היקב מהפכה של חדשנות ופריצת גבולות. החל משווקים חדשים אליהם מגיע היקב בארץ ובעולם. זכיות במדליות, ופרסים ובנוסף הקמה והשקה קרובה של TASTING ROOM – מרכז טעימות חדש בטחנת הרוח מונטיפיורי במשכנת שאננים (צמוד למלון קינג דיויד הותיק) בירושלים.
בין היינות החדשים שמציע היקב לראש השנה הקרוב:
גרשטיין פינו נואר / פטי ורדו 2017
יין אדום בעל צבע עמוק, מכיל 50 אחוז ענבי פינו נואר מהר ברכה ו-50 אחוז ענבי פטי ורדו ממורדות הכרמל, ניחוח היין מזכיר פירות יער ורמזים לאלון קלוי בשילוב וניל. היין התיישן עשרה חודשים עם עץ אלון צרפתי.
טמפרטורת היין המומלצת להגשה 16-18 מעלות צלזיוס.
כהל בנפח 12.5%.
מחיר מומלץ לצרכן: 65 ש"ח.
רזרב 4990 גוורצטרמינר / שרדונה / סוביניון בלאן 2017
תערובת ארומטית של ענבי גוורצטרמינר, שרדונה וסוביניון בלאן, שנבצרו לפנות בוקר בכרמי הר ברכה, ברום של 850 מטרים מעל פני הים. היין מתאפיין בצבע קש חיוור וניחוחות טריים של אפרסק, מלון ואשכולית. ממלא את החך בטעמי פירות טריים, ניחן בחומציות עדינה וסיומת אלגנטית ומתמשכת.
טמפרטורה מומלצת להגשה 6-10 מעלות צלזיוס.
כהל בנפח: 11.5%.
את היינות ניתן להשיג בחנויות היין המובחרות.
כל יינות היקב כשרים למהדרין לכל ימות השנה ונקיים מחשש עורלה, טבל ושביעית.
לפרטים והתרשמות באתר היקב, לחצו כאן >>