ויסוצקי משיקה את הדור הבא של התה הירוק
סדרת תה ירוק בתוספת מאצ'ה יפנית אמיתית: תה ירוק דובדבן בתוספת אבקת מאצ'ה ותה ירוק קינמון ג'ינג'ר כורכום בתוספת אבקת מאצ'ה.
ויסוצקי, חברת התה המובילה בישראל ממשיכה להתחבר לטרנדים העולמיים הסוחפים את עולם התה ולחדש בקטגוריית התה הירוק.
בחורף הקרוב ויסוצקי משיקה תת סדרה תחת ויסוצקי ירוק; סדרת המאצ'ה. תה ירוק בתוספת אבקת מאצ'ה אמיתי מיפן. שני טעמים חדשים מצטרפים לויסוצקי ירוק סיני קלאסי בתוספת אבקת מאצ'ה: ויסוצקי ירוק בטעם דובדבן בתוספת אבקת מאצ'ה, ויסוצקי ירוק קינמון ג'ינג'ר וכורכום בתוספת אבקת מאצ'ה.
מאצ'ה היא אבקת תה ירוק טחונה. מדובר בעלים של התה הירוק המופקים מצמח הקמיליה סינזס אשר טוחנים אותם לאבקה דקה דקה – בצורה זו בעת השתייה אנו צורכים את כל העלה השלם ולא רק את החליטה שהצמח מייצר ולכן כמות ה-EGCG עולה.
דבר נוסף המייחד את אבקת המאצ'ה הינו דרך הייצור; מספר שבועות לפני הקטיף מצלילים את השדות מה שגורם לצמח לייצר כלורופיל באופן מוגבר. לאחר מכן בוחרים בקפידה רבה את העלים המתאימים ביותר ומשם טוחנים אותם אט אט באבני ריחיים. זהו תהליך ארוך ומדויק.
אבקת המאצ'ה היא מעבר לא רק משקה ביפן, אלא תרבות שלמה שבה נותנים כבוד למה שמכניסים לגוף, למה ששותים, כבוד למשקה וכבוד לעצמך.
ביפן מקובל לצרוך תה ירוק בצורת אבקת מאצ'ה במים. בעולם ניתן למצוא מגוון אבקות מאצה ממקורות שונים וברמות איכות שונות. המאצ'ה היפנית המקורית היא הטובה ביותר. רק מעטים אימצו את ההרגל של שתיית מאצ'ה יומיומית עקב הטעם הדומיננטי של המשקה.
המוצרים החדשים ישווקו כחלק מסדרת "ויסוצקי ירוק".
על סדרת "ויסוצקי ירוק"
סדרת "ויסוצקי ירוק" פותחה והותאמה במיוחד לטעמם של הצרכנים הישראלים, המעדיפים תה ירוק בטעם מעודן ולא מריר. הטעם המעודן של התה הירוק מושג על ידי שימוש בעלי תה ירוק סיני מזן עדין במיוחד, ושילובם עם פירות וצמחים כגון לימונית ולואיזה המעשירים את המשקה בטעם וארומה ייחודיים. סדרת "ויסוצקי ירוק" מבוססת על שימוש ברכיבים טבעיים בלבד, ומשווקת באריזות המכילות 25 תיונים באריזה, כאשר כל תיון ארוז במעטפה אטומה, לשמירת הארומה, הטעם והטריות של התיון.
הסדרה כוללת 27 טעמים.
ניתן למצוא את הסדרה ברשתות השיווק השונות בטווח מחירים שבין 14.90-27.70 ש"ח (המחיר הסופי נקבע ע"י הקמעונאי).
על תה ירוק ורכיב ה-EGCG
התה הירוק עשוי מעלי תה שגדלים בסין הרחוקה ועוברים ייבוש עדין. הייבוש העדין שומר על הסגולות הייחודיות של התה הירוק.
בשנים האחרונות נעשו מחקרים מדעיים רבים בעולם, כדי להבין את סודו של התה הירוק בכלל ושל רכיב ה-EGCG בפרט. המחקרים גילו שסודו של התה הירוק הוא ברכיב ה-EGCG – נוגד חמצון ייחודי, שקיים במינון גבוה רק בתה הירוק.